Last news in Fakti

24 Март, 2023 16:27 1 171 0

Официално: Българин подписа нов договор с Шалке

  • неджиб хаджа-
  • шалке-
  • футбол

Това беше официализирано днес, след като халфът парафира договора си в академията на клуба

Официално: Българин подписа нов договор с Шалке - 1

Юношеският национал на България – Неджиб Хаджа, продължи своя договор с отбора на Шалке 04. Това беше официализирано днес, след като халфът парафира договора си в академията на клуба.

Хаджа играе като дефанзивен халф и е основен футболист в академията на „кралскосините“. Родният футболист беше част от България U17, който игра на Европейското първенство през миналата година в Израел.

Официално: Българин подписа нов договор с Шалке

Хаджа също така беше част от шампионския отбор на Шалке до 17-годишна възраст. „Много сме доволни, че Неджиб и Никлас искат да продължат по пътя, който вървят с нас. Разговорите бяха лесни и сега гледаме напред към бъдещето“, каза директорът на академията на Шалке – Матиас Шобер.

Официално: Българин подписа нов договор с Шалке

По този начин Хаджа остава в тима от Гелзенкирхен за следващата година и 3 месеца, след което има опция автоматично да подпише професионален договор с Шалке. Досега през сезона той им 15 мача за германския отбор, в които е вкарал два гола.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА