Last news in Fakti

17 Септември, 2013 08:45 950 0

„Скай Спортс” иска Стилиян Петров за анализатор

  • скай спортс-
  • анализатор-
  • покана

Петров заяви, че се надява скоро да се прибере в България

„Скай Спортс” иска Стилиян Петров за анализатор - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС

Стилиян Петров е получил предложение от „Скай Спортс” да се включи в екипа от анализатори на английското първенство, пише вестник „24 часа”.

Бившият капитан вече направи дебют в тази роля преди няколко седмици. След бенефиса Петров се е отдал на пълна почивка и очаква разрешение да отиде на почивка със семейството си. Видял се е и с Мартин Петров, който още си търси отбор на Острова, за да приключи кариерата си там в някоя от долните лиги. Марто е имал оферта от САЩ, но предпочел да остане до семейството си и продължава да търси състав в Англия.

Самият Стилиян Петров пък заяви, че се надява скоро да се прибере в България.

„Надявам се скоро да се прибера в България. Лекарите още не ми разрешават да пътувам със самолет, но до няколко седмици и това ще стане. Не съм си идвал от две години. Липсват ми родителите и приятелите. Искам още веднъж да използвам възможността да благодаря на всички българи за подкрепата, която ми оказаха в тази трудна за мен ситуация”, каза Стенли за предаването „Пред банята” по ТВ7.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА