31 Март, 2023 17:37 569 3

Вицепрезидентът на Барса: Работим върху завръщането на Меси

  • барселона-
  • рафаел юсте-
  • лионел меси-
  • футбол

Казах на Ансу Фати да вземе решение

Вицепрезидентът на Барса: Работим върху завръщането на Меси - 1

Вицепрезидентът на Барселона Рафаел Юсте потвърди информацията на “Мундо Депортиво”, че ръководството на клуба е предприело стъпки за евентуалното завръщане на Лионел Меси. Договорът на иконата на каталунците с Пари Сен Жермен изтича и той би могъл да се озове на “Спотифай Камп Ноу” като свободен агент.

“В контакт сме с лагера на Меси - заяви Юсте на пресконференция днес. - Лео знае колко много го ценим и бихме искали да си го върнем. Със сигурност и той обича Барса и града. Надяваме се да успеем да намерим най-добрите условия, за да продължи историята му тук”.

Световният шампион от Катар напусна “блаугранас” преди два сезона заради финансовата криза в клуба, заради която нямаше как да се продължи да му бъде плащана високата заплата. Сега обаче същият проблем е налице, като каталунците трябва да намерят начин да намалят с 200 млн. евро общата сума за заплати, която дават. И това е условие минимум, и то при положение, че в сметките не фигурира евентуалното възнаграждение на Меси.

“Искам Меси да се завърне - продължи заместникът на Жоан Лапорта. - Всяка хубава история се нуждае от хубав край. Съдбата ще покаже дали отново ще го видим в Барселона.”

“Аз бях част от преговорите за оставането му, които за съжаление не дадоха резултат. Заболя ме, че Лео не продължи да бъде част от отбора тогава. Ако говорим за школата ни “Ла Масия”, говорим за Меси. Искаме си го обратно заради това, което той представлява от спортно-техническа, социална и икономическа гледна точка”, каза още Юсте.

“Когато си влюбен в някого и сте разделени, винаги търсиш начин тази любов да продължи. Дори ако сте загубили връзка помежду си. Ние винаги ще обичаме Лео, а той винаги ще обича Барса и град Барселона”, уверен е вицепрезидентът.

Рафа Юсте също коментира темата с Ансу Фати, за когото се говори, че може да бъде продаден, за да се улесни евентуалното привличане на Меси обратно: “Не мога да ви гарантирам, че Фати ще остане в Барселона, защото това не зависи от мен. Но мога да ви уверя, че Чави вярва в него. На Ансу му казах, че той сам трябва да вземе решение за бъдещето си. Лично аз никога не искам наши юноши да напускат”.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един

    2 3 Отговор
    Алчния Меси предаде Барса.
  • 2 браво бе

    3 0 Отговор
    преререте накакви мангизи в това сте добри и си събирайте измислените футболисти дето сте ги оценили не по качествата а по колко мъни сте извадили
  • 3 браво бе

    3 1 Отговор
    гледкам 87 минута по ринг в момента баерн мюнхен и парижани в белите има един с номер 30 бил МЕСИ ПО ГОЛЕМ СТАТИСТ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ТОЯ ГО МЪРЗИ И ДА ТИЧА ДОБРЕ ЧЕ БИ ДВА ЪГЛОВИ ПОЗОР ВЪРНЕТЕ СИ ГО НЕМЦИТЕ ПОВЕДОХА С 2 НА 0 ТОЯ Е ПОЗОР ЗА ПАРИЖАНИ ЗА ТИЯ ПАРИ ДЕТО СА ПОХАРЧИЛИ ЗА ТОЯ МЕСИ ЩЕ СИ ЗАКУПЯТ 5-6 ПО КАЧЕСТВЕНИ ФУТБОЛИСТИ