Last news in Fakti

18 Септември, 2013 17:52 1 240 0

Кобрата: Поветкин ми е по-удобен

  • кубрат пулев-
  • бокс-
  • поветкин-
  • кличко

Пулев прогнозира победа на Кличко до 10-ия рунд

Кобрата: Поветкин ми е по-удобен - 1
Снимка: БГНЕС

„Поветкин ще ми е по-удобен, но който от двамата да се изправи срещу мен, ще докажа българското“, заяви претендентът за световната титла в тежка категория Кубрат Пулев.

„Който и да победи, съм готов да се изправя срещу него и да го бия. Мисля, че няма да е цял мачът между Александър Поветкин и Владимир Кличко. Според мен до десети рунд Кличко ще победи. Това е моята прогноза. Разбира се, всичко е възможно и може да се не сбъдне. Донякъде това, че мачът е в Москва, дава предимство на Поветкин, но бокса си е бокс. У дома и стените помагат, но в случая самата битка е на много високо ниво. И двамата боксьори са големи шампиони, така че това няма да изиграе роля“, заяви още Кобрата.

Пулев разкри, че до края на седмицата ще стане ясно дали ще вземе участие в Гала вечерта, която организира в началото на декември. Ако от международната федерация по бокс му разрешат да се бие, срещите ще се проведат в столичната „Арена Армеец“. В противен случай Гала вечерта ще се състои във Враца. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА