Last news in Fakti

8 Април, 2023 19:09 1 418 1

"Вълците" изненадаха "сините"

  • челси-
  • уулвърхемптън

Неприятен мач за Лампард

"Вълците" изненадаха "сините" - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Легендата на Челси Франк Лампард се завърна в клуба като мениджър. "Сините" футболисти обаче не зарадваха Франки при повторния му дебют на поста.

Челси загуби с 0:1 като гост на Уувърхямптън в мач от 30-ия кръг на Висшата лига на Англия. Матеуш Нунеш се разписа в 31-ата минута.

И "сините", и "вълците" са в средата на таблицата.

Челси започна мача с редица звезди в стартовия състав (Фернандес, Хаверц, Феликс, Стърлинг и прочие), но и това не помогна на лондончани.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джеймс

    2 0 Отговор
    Вече и манталитета е аусайдерски. Разпад и фалит по американски. Тази трибуна Империя Роман размазва Боели и е пред венорез. От бойците спечелили Шампионска лига почти никой не желае да играе за този цирк и позорен футболен модел.