Last news in Fakti

23 Септември, 2013 15:59 910 0

Неделев с тежка контузия, лети за Германия

  • тодор неделев-
  • контузия-
  • ботев пловдив

Утре Неделев ще замине за Германия за да вторичен преглед

Неделев с тежка контузия, лети за Германия - 1
Снимка: БГНЕС

Неприятни новини застигнаха Ботев (Пловдив) ден след загубата с 0:1 от Берое в Стара Загора. Направеният днес преглед с ядрено-магнитен резонанс на национала Тодор Неделев е показал, че контузията на играча е по-тежка от очакваното. Резултатите от прегледа не са никак обнадеждаващи – става въпрос за пукната кост в областта на глезена.

Според „Пловдив 24“ утре Неделев ще замине за Германия, за да премине вторичен преглед при немски специалисти. Както е известно, от зимата българинът ще играе в Майнц 05.

По предварителни данни Неделев може да се възстановява месец или два, което би означавало, че мачът с Нефтохимик преди пет дни може и да му е бил последен с екипа на Ботев (Пловдив). 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА