Last news in Fakti

23 Септември, 2013 20:39 832 0

Ще се справи ли Милан без Балотели?

  • марио балотели-
  • милан-
  • агитка

Играчът е с наказание от три мача

Ще се справи ли Милан без Балотели? - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Късметът на Милан като че ли си е взел почивка, след като Марио Балотели изгоря за три мача в Серия "А" и тимът е наказан да играе пред празни трибуни, заради расистки скандирания от страна на феновете си.

Марио получи червен картон след загубата от Наполи с 1:2, като днес бе наказан за един мач заради картона си и за още две срещи за обидни реплики към рефера Лука Банти.

Нещата за италианския гранд не изглеждат никак розови, тъй като до момента има едва четири точки след първите четири мача и изостава на осем от лидерите Наполи и Рома, както и на шест от Интер, Ювентус и Фиорентина. „Росонерите”  няма да могат да  разчитат на своята звезда за гостуванията на Болоня в сряда и на Ювентус на 6-и октомври, както и за домакинството със Сампдория този уикенд.

Агитката на миланския гранд, пък няма да може да подкрепя любимците си в срещата със Самп заради расистки скандирания срещу тима на Рафаел Бенитес вчера.

Въпреки, че Балотели вчера вкара своя трети гол през сезона, то мало преди това пропусна първата си дузпа след 21 успешни опита в своята кариера, когато Хосе Рейна парира изстрела му от бялата точка в 60-ата минута.

Това обаче не е първо наказание за „лошото момче на калчото”, тъй като през пролетта поради обиди към рефера при гостуване на Фиорентина, Балотели пак бе наказан за три мача, като пропусна важните сблъсъци с Наполи и Ювентус в Торино, а в последния момент санкцията му бе намалена на два мача и получи шанс да играе срещу Катаня.

Милан най-вероятно ще обжалва решението с надеждата за по-малко наказание. Италианският национал има 17 мача и 15 гола в серия "А" с екипа на Милан, като е изключително важен за селекцията на Масимилиано Алегри, която ще има нужда от точки в следващите мачове, ако иска да не остане извън борбата за челните места още преди 10-ия кръг на калчото.

Контузиите при „росонерите” също не са малко. Наставникът на тима няма да може да разчита на Рикардо Монтоливо, Кака, Матия Де Шильо, Джампаоло Пацини и Даниеле Бонера.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА