Last news in Fakti

17 Април, 2023 09:45 5 565 4

Илич с огромна изненада?

  • цска-
  • ефбет лига

ЦСКА с много мощна халфова линия за дербито?

Илич с огромна изненада? - 1
Снимка: БГНЕС

Днес от 17:30 часа ЦСКА и Левски ще играят на Националния стадион "Васил Левски".

"Червените" са първи във временното класиране, "сините" са четвърти. Елин Топузаков е временен наставник на Левски, той наследи в тима Станимир Стоилов, който реши да се раздели със "синия" клуб.

Не се очаква Топчо да прави драстични промени, спрямо изградения от Стоилов стил.

При ЦСКА положението е много любопитно откъм стартов състав. Саша Илич постоянно прави експерименти като засега удържа отбора на първа позиция с широка ротация.

Очаква се днес Бусато да е вратар за ЦСКА, а защитния вал да бъде формиран от Матей, Юга и Петров/Кох. Атаката на "червените" трябва да води Назон.

Има голяма вероятност ЦСКА да излезе в дербито с 6 халфа. Най-атакуващият вариант е по фланговете да действат Гарсес и Де Нойер, Кареасо да бъде пратен отдясно на полузащитата, за да противодейства на изключително силния ляв фланг на Левски с Цунами и Уелтън. Шопов да играе вместо по-бавния Жеферсон в лявата зона. А Линдсет и най-вече Хайнц да имат почти изцяло офанзивни задачи.

Дали Гарсес, Кареасо, Шопов, Де Нойер, Линдсет и Хайнц ще излязат заедно като титуляри за ЦСКА предстои да разберем. Подобен ход обаче би бил много интересен от тактическо естество...


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гост

    3 12 Отговор
    Жалка картинка е при литекс- Етрополе Обединени.

    Коментиран от #4

  • 3 Стършел

    4 1 Отговор
    Прочетох името само НА ЕДИН български футболист-Шопов!!! Това си е трагедия. Дотам ни доведе управата на Михайлов, Лечков и сие.
  • 4 Щото

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    При спартак динамо нещата са цветя и рози.32 годишният клуб 1914 е на път за пореден път да сменя имението.