Last news in Fakti

20 Април, 2023 12:00 2 087 1

Французи напират за звезда на Левски

  • ноа сонко сундберг-
  • левски-
  • футбол-
  • панатинайкос-
  • страсбург

Вече стана ясно, че централният защитник, който е считан за един от най-добрите у нас, е желан от гръцкия гранд Панатинайкос

Французи напират за звезда на Левски - 1

Защитникът на Левски Ноа Сонко Сундберг също е сред футболистите, които най-вероятно ще бъдат продадени през лятото. Гамбийският национал има договор до края на следващия сезон, а предвид интереса към него едва ли ще го поднови.

Вече стана ясно, че централният защитник, който е считан за един от най-добрите у нас, е желан от гръцкия гранд Панатинайкос. "Детелините" ще се опитат да го купят през лятото срещу прилична сума.

"Мач Телеграф" обаче твърди, че Сонко може да си уреди трансфер и във френската Лига 1. Информацията гласи, че Страсбург е подновил интереса си към бранителя. Францизите искали защитника още през зимата, но тогава давали малко пари за правата му. През лятото обаче ситуацията може да се промени.

По всичко личи, че в Левски ще имат нужда от свежи средства, за да решат финансовите си проблеми и ще трябва да се разделят с част от основните си футболисти.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йеронимус БОШ

    0 0 Отговор
    Голямо НАПИРАНЕ , голямо ЧУДО ! Аха и....да го вземат !