Last news in Fakti

23 Април, 2023 12:49 3 719 5

Меси се лишава от близо 200 милиона евро на година?

  • лионел меси

Меси иска да се събере в един клуб с приятелите си Шави (треньор на Барселона) и Педри (звезда на каталунците)

Меси се лишава от близо 200 милиона евро на година? - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Лионел Меси изглежда играе последните си мачове за ПСЖ. Договорът между "принцовете" и 7-кратния носител на Златната топка изтича в края на сезона.

Не се очаква да се стигне до преподписване. Наскоро в Испания съобщиха, че за Лионел има оферта от тим от Саудитска Арабия, предложението било за 220 милиона евро годишна заплата.

Сега на Пиренеите, твърдят, че Лионел е кацнал с 15 куфара багаж на летище в Барселона. Целта на Лео била да се завърне в клуба, в който е от дете.

Барса щяла да предложи на Лионел Меси годишна заплата от 25 милиона евро. Така, ако двете информации отговарят на реални оферти, то Меси май ще откаже увеличаване на банковата си сметка със 195 милиона евро.

Лео напусна "Камп Ноу" със сълзи на очи преди 2 футболни сезона.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не се меся

    9 3 Отговор
    Не се меся на Меси,ама аз ако имам 25 000 000 еврака и съм на годините му...зарязвам всичко ,ще се кефя на Живота и щракам с пръсти и всеки ден нещо НОВО ще обязвам...ама пуста човешка лакомия...
  • 2 Един на 54

    7 1 Отговор
    Не всичко е пари. Чаршафите сигурно много ги е яд!
  • 3 Верно ли ?

    0 14 Отговор
    Табуретката само в Барса може да играе.В ПСЖ е кръгла 0 ! Ако,отиде при чаршафите ,ония ще го скопят след първата загуба.

    Коментиран от #4

  • 4 хамрун Вадуцки

    1 3 Отговор

    До коментар #3 от "Верно ли ?":

    То и Роналдото нищо не играе там, засега се запомня само с последния скандал. Та и Меситу, ако си пречупи гордостта, ще се уреди с половин милиард. Пък после нека го псуват. Все ще вкара някой гол от пряк свободен или дузпа. На тия години - берекет версин.
  • 5 Радостин

    1 6 Отговор
    Меси е елементарен медиен балон.