Last news in Fakti

26 Април, 2023 09:23 1 277 1

Казийски и Николов блестят в Италия, Цецо с фурор в Русия! Ще се съберат ли звездите?

  • българия-
  • волейбол

България има огромен потенциал във волейбола

Казийски и Николов блестят в Италия, Цецо с фурор в Русия! Ще се съберат ли звездите? - 1
Снимка: БГНЕС

Двама българи ще си оспорват титлата във волейболното първенство на Италия. Матей Казийски и Алекс Николов ще се опитат със своите отбори Тренто и Лубе да станат шампиони тази кампания, след като успяха да изтръгнат победи в петите си срещи от полуфиналите.

Казийски е сред най-титулуваните волейболисти в историята, 19-годишният Николов пък е може би най-големият талант във волейбола сега. И двамата са поливалентни играчи - традиционно се подвизават като посрещачи, но могат да са много силни и като диагонали.

Същевременно Цветан Соколов и Динамо Москва са на финал в първенството на Русия.

Само може да си представим колко силен тим ще има България, ако Казийски реши да се завърне това лято при "лъвовете". Крайни нападатели Матей, Николов и Соколов звучи отлично. И тримата са лидери в клубните си отбори.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 4444

    0 2 Отговор
    Този няма място в националния отбор на страната , която предаде.