Last news in Fakti

29 Септември, 2013 18:31 3 194 2

Илия Царски: Всичко бе умишлено

  • илия царски-
  • катастрофа-
  • пламен камбуров

Царски изрази огорчение от факта, че все още не е получил извинение от Камбуров

Илия Царски: Всичко бе умишлено - 1
Снимка: БГНЕС

„Кадрите и снимковият материал показват едно – всичко бе умишлено. За мен също всичко бе напълно умишлено”, заяви Илия Царски в предаването „Нека говорят” по bTV. Преди седмица Царски бе изблъскан от Пламен Камбуров на състезание от националния пистов шампионат и се вряза в билборд.

„Изтръпвам само като се сетя за инцидента. Пораженията от него са сериозни – изплашен съм, имам вътрешни разкъсвания. Сериозно нещо е да се удариш със 140 км/ч в билборд. На третия завой аз предприех изпреварване на Пламен Камбуров, защото той не е от типа пилоти, които са бързи на тази писта. Изпреварването обаче бе трудно – той сменяше позицията си ту наляво, ту надясно, което е забранено в правилника. Той постоянно спираше автомобила си с една единствена цел – да повреди предницата ми. В един момент аз го изпреварих с половин кола, но той удари задната ми дясна врата, след което се стигна до инцидента, от който нищо не помня”, каза Царски.

Той изрази огорчение от факта, че все още не е получил извинение от Камбуров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Симеон Тасев

    0 1 Отговор
    смешник