1 Октомври, 2013 13:15 481 0

Манолев се контузи при мач на ПСВ

  • манолев-
  • псв-
  • контузи
Манолев се контузи при мач на ПСВ - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Българският национал Станислав Манолев изигра 64 минути за ПСВ Айндховен при победата с 2:1 срещу Твенте в мач от 10-ия кръг на холандската втора дивизия.

Двубоят противопостави вторите състави на двата холандски гранда. Манолев беше заменен пронудително от Бурак Кардес заради травма, като все още не е ясно до колко сериозна е тя.

Йозефзоон в 9-ата минута откри резултата, а Остервейк изравни за гостите в 36-ата. Трите точки за ПСВ донесе Рай Флут в 61-ата минута с красиво попадение.

Допълнително ще се изясни дали Станислав Манолев ще може да вземе участие в предстоящите световни квалификации като гост на Армения на 11 октомври и с Чехия като домакин на 15-ти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА