Last news in Fakti

8 Май, 2023 21:00 1 737 2

Локомотив Пд с голям жест към иконата на Левски

  • левски-
  • георги аспарухов-
  • футбол-
  • локомотив пловдив

Това стори капитанът на “смърфовете” Димитър Илиев, който го даде на своя колега Пламен Андреев преди срещата между двата тима днес на “Лаута”

Локомотив Пд с голям жест към иконата на Левски - 1

Ръководство, футболисти, треньори и служители на Локомотив (Пловдив) връчиха плакет на Левски по случай 80-годишнината от рождението на Георги Аспарухов-Гунди. Това стори капитанът на “смърфовете” Димитър Илиев, който го даде на своя колега Пламен Андреев преди срещата между двата тима днес на “Лаута”.

Аспарухов е роден на 4 май 1943 година и е играл за отборите на Левски и Ботев (Пловдив), но с представянето и поведението си е спечелил симпатиите на всичките си колеги и противници, които се изказват с уважение и респект за него и до днес.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 1 Отговор
    Поклон
  • 2 Гост

    5 0 Отговор
    Респект! Защото това е забавление, не омраза!