Last news in Fakti

9 Май, 2023 11:20 2 414 1

Кристиано Роналдо се замеси в пореден скандал

  • кристиано роналдо-
  • ал-насър-
  • ал насър-
  • скандал-
  • футбол

В понеделник вечер неговият тим завърши наравно 1:1 като домакини на Ал Халеей, което се превърна в пореден разочароващ резултат в последно време

Кристиано Роналдо се замеси в пореден скандал - 1

Кристиано Роналдо се замеси в пореден скандал откакто премина през януари в тима на Ал-Насър. В понеделник вечер неговият тим завърши наравно 1:1 като домакини на Ал Халеей, което се превърна в пореден разочароващ резултат в последно време.

Отборът на португалската звезда има едва един успех в последните си четири срещи, а Роналдо бе видимо разочарован, след като и видя негово попадение да бъде отменяно по време на двубоя. След края на мача той бе затрупан с молби от играчите на Ал Халеей за фланелката му от двубоя.

Малко след това обаче човек от щаба на гостите отиде и опита да си направи селфи с Роналдо, но бившият играч на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид не реагира добре на това и го избута. В последните седмици все повече се засилват информациите, че Кристиано Роналдо не е щастлив в Саудитска Арабия, макар да прекара в азиатската страна само няколко месеца и иска да напусне в посока Европа.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами

    2 0 Отговор
    В арабия са щастливи само силиконовите ни безмозъчни!