Last news in Fakti

11 Май, 2023 09:55 857 0

Капитанът на Милан: Ще поправим грешките си

  • милан-
  • давиде калабрия-
  • шампионската лига-
  • футбол-
  • интер

Бранителят имаше вина за първия гол, като изпусна Един Джеко, който прати топката в мрежата зад Майк Менян

Капитанът на Милан: Ще поправим грешките си - 1

Капитанът на Милан Давиде Калабрия прояви самокритичност след загубата с 0:2 от Интер в първия полуфинал от Шампионската лига. Бранителят имаше вина за първия гол, като изпусна Един Джеко, който прати топката в мрежата зад Майк Менян.

“Настройката ни беше далеч от оптималната. Интер показа убийствена ефективност. Това и реши двубоя. Ще анализираме случилото се и ще коригираме грешките си. Съперникът е силен, но основният проблем беше в нашата нагласа. В реванша трябва да дадем всичко от себе си и да се опитаме да обърнем нещата в наша полза”, заяви Калабрия.

Милан загуби от Интер за първи път в евротурнирите в петия двубой помежду им. В предишните 4 “росонерите” записаха две победи и две равенства.

Реваншът е на 16 май.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА