Last news in Fakti

11 Май, 2023 12:20 1 354 2

От Левски разкриха профила на новия треньор

  • наско сираков-
  • футбол-
  • левски-
  • треньор

На „Георги Аспарухов“ ще решават кой да замени официално напусналия преди месец Станимир Стоилов след края на сезона

От Левски разкриха профила на новия треньор - 1

Собственикът на Левски Наско Сираков призна, че клубът е получил редица предложения за нов треньор. На „Георги Аспарухов“ ще решават кой да замени официално напусналия преди месец Станимир Стоилов след края на сезона.

"Имаме доста предложения на масата. В ръководството има футболни хора като Христо Йовов и Даниел Боримиров, обсъждаме почти през ден този проблем. Искам да е добър следващият треньор, футболно грамотен, не по душа.

Предлагани са ни от различни мениджъри, но дали ще е българин или чужденец, ще се решава тепърва. Когато определим кой ще е треньор, той ще има главната дума по селекцията. Левски в момента има добър и качествен състав", заяви Сираков пред Труд news.

Легендарният голмайстор №1 в историята на клуба не изключва възможността настоящият треньор Елин Топузаков да запази позицията си и през следващия сезон.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    1 0 Отговор
    Стига с тоя тРопчо....
  • 2 Локо

    0 0 Отговор
    Аз съм......
    Даже не искам заплата........
    Само 40000 обезщетение на месец плюс премий, боноси и комисионни при трансфер......
    Достатъчно футболно грамотен съм за 7мо място.......
    А вие ще ме представите като голям специалист за да ме обичат лумпените......