Last news in Fakti

11 Май, 2023 13:30 1 037 3

ЦСКА 1948 взриви съблекалнята след класирането за финала (ВИДЕО)

  • футбол-
  • цска 1948-
  • купа на българия-
  • локомотив софия

Сред най-активните в купона бе щастливият треньор Тодор Янчев

 ЦСКА 1948 взриви съблекалнята след класирането за финала (ВИДЕО) - 1

Воля на емоциите си дадоха в ЦСКА 1948 след класирането на отбора за финала на Купата на България. "Червените" не успя да победят Локомотив София в реванша, но равенството 2:2 бе достатъчно за крайния успех.

Футболистите направо взривиха съблекалнята на стадиона в Бистрица минути след последния съдийски сигнал. Сред най-активните в купона бе щастливият треньор Тодор Янчев.

Финансовият благодетел на ЦСКА 1948 - Цветомир Найденов, пък отпразнува класирането с кратък танц на трибуните веднага след скъпоценния гол на Ивайло Чочев в края на продълженията.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 4444

    3 3 Отговор
    Защо въобще пишете за отбор чиито единствени фенове са роднините на футболистите,ако и Лудогорец се класират присъс9твието на трибуните ще е потресаващо и смешно.
  • 2 Смях и Сълзи

    2 2 Отговор
    коя година е създадено туй цецека ? 1948 ли ???
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.