Last news in Fakti

11 Май, 2023 10:27 2 211 8

Антъни Джошуа се страхува да не приключи с бокса в инвалидна количка

  • антъни джошуа-
  • бокс-
  • спорт

Ей Джей вярва, че най-важното нещо е да си здрав

Антъни Джошуа се страхува да не приключи с бокса в инвалидна количка - 1

Бившият световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа призна, че се страхува от последствията от нараняванията, получени по време на професионалната му кариера, пише mma.bg.

Ей Джей вярва, че най-важното нещо е да си здрав. Той признава, че малцина остават в добро здравословно състояние, след като приключат с бокса. Британецът има 25 победи и 3 загуби на профи ринга.

„В бокса хората влизат в залата по един начин, но малцина излизат от нея, така както са били преди. Причината са контузите и това, през което минават.

Искам наследството ми да бъде такова, че да остана здрав. Искам да напусна бокса здрав. Представете си ме на 50 или 60 години в инвалидна количка, напълно смазан от наранявания в кариерата.

Не, на стари години трябва да съм още здрав и свеж. Искам хората да кажат: "Уау, той все още изглежда добре, грижи се за себе си". Това е наследството”, цитираха Джошуа от Men's Health.

Очаква се Антъни Джошуа да се завърне през декември, за да се бие с Дионтей Уайлдър. Локацията ще бъде в Саудитска Арабия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Череша

    1 1 Отговор
    От среща с Уайлдър може да стане така
  • 2 Мдаа

    4 1 Отговор
    Като видя Кличко как сваля Кинжали и се уплаши да не вземе да халюцинира!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ццц

    0 3 Отговор
    Преди "нежността" да стане официална политика, боксът беше мъжки спорт. Да си боксьор и да те е страх да не те ударят, е като да искаш да водиш война, но да те е страх от изстрели. Няма ли някой украинец да се бие вместо Антъни бой?
  • 8 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 1 Отговор
    едно време в Народна Република България имаше Боксьори в лека и средна ,които бяха с нормални носове.....Не можеш да ги уцелиш!В тежка е трудно....Всеки удар в главата е микро инсулт....след време .....започва да личи....Но не смятайте,че шахмата не води също до тежки психически травми!