Last news in Fakti

11 Май, 2023 14:00 953 0

В Испания глобиха Барселона с 15,7 милиона евро

  • барселона-
  • футбол-
  • глоба-
  • данъчни

Санкцията е резултат от  приключилото наскоро разследване, проведено успоредно с това на „случая Негрейра“

В Испания глобиха Барселона с 15,7 милиона евро - 1

Данъчните власти в Испания глобиха Барселона с 15,7 милиона евро за нарушения при плащанията към играчите, пише El Confidencial. Санкцията е резултат от приключилото наскоро разследване, проведено успоредно с това на „случая Негрейра“.

Тези нарушения са свързани с прехвърлянето на автомобили на членове на отбора, непредоставянето на информация за плащането на чартърни полети на играчите и неправилното отчитане на компенсациите, получени от Арда Туран и Алекс Сонг след напускане на клуба.

Разследването започна през 2019 г. При автомобилите данъчните инспектори се опитаха да проверят дали това не е форма на недекларирано възнаграждение за играчите. Същото се отнасяше и за чартърните полети.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА