Last news in Fakti

3 Октомври, 2013 20:52 1 062 0

Тотнъм продължи агонията на Анжи

  • лига европа-
  • тотнъм-
  • анжи-
  • агония-
  • кубан

Ивелин Попов изигра 90 минути за Кубан при загубата от Валенсия с 0:2

Тотнъм продължи агонията на Анжи - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС

Отбор, изграден набързо и с много пари, може да се срине толкова внезапно, колкото и да се издигне. Анжи (Махачкала) е идеалният пример. От претендент за титлата през миналия сезон, Анжи в момента се намира на последно място в класирането на руската Премиер лига. В Европа нещата също не са розови. Тотнъм би тима от Махачкала като гост с 2:0 и събра актив от 6 точки след 2 мача в група „K" на Лига Европа. Руснаците, които нямат победа в официален мач от месец май, са в безизходица и не се вижда светлина в края на тунела.

Двубоят на стадион „Сатурн” започна по-добре за гостите от Лондон, които атакуваха ожесточено още от началото. Джърмейн Дефоу даде преднина на „шпорите” в 34-ата минута, а малко по-късно Насер Чадли направи 2:0 след подаване на Уолкър. През второто полувреме не паднаха повече голове.

В другите срещи, започнали от 19:00 часа българско време, Шахтьор (Караганда) завърши наравно 2:2 с гостуващия Макаби (Хайфа), а Валенсия победи Кубан (Краснодар) с 2:0. Ивелин Попов изигра 90 минути за руснаците.

Българският представител в турнира Лудогорец ще изиграе втората си среща в Лига Европа срещу Динамо (Загреб) малко по-късно тази вечер. Началният час на двубоя е 22:05. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА