Last news in Fakti

13 Май, 2023 18:16 1 773 7

Фенове на Левски с официална покана до Наско Сираков

  • наско сираков-
  • левски-
  • фенове-
  • среща-
  • хисаря-
  • синя крепост

Привържениците от фен клуб "Синя крепост Хисаря" го канят на среща

Фенове на Левски с официална покана до Наско Сираков   - 1
Снимка: БГНЕС

Привържениците на Левски от фен клуб "Синя крепост Хисаря" изпратиха официална покана до собственика на клуба Наско Сираков за среща, на която той "да разсее съмненията и притесненията им". Поканата е по повод думите на Сираков, че може да води разговори с всеки и не бяга от срещи, предава gong.bg.

Ето какво написаха от "Синя крепост Хисаря":

"ДО МАЖОРИТАРНИЯ СОБСТВЕНИК НА ПФК ЛЕВСКИ АД
Г-Н НАСКО СИРАКОВ
Уважаеми Г-н Сираков,
За втори път в официално Ваше изявление заявявате готовността си да се срещнете със структурите на привържениците на Левски от цяла България.

Ние, от клуб “Синя крепост Хисаря”, изпитваме сериозна загриженост за неясното бъдеще на ПФК Левски. Ние сме организатори на един от трите големи футболни турнира между привърженици на Левски, а именно Синя пролет. През изминалите години успешно работихме съвместно с клуба, за популяризиране на мероприятието и тази година благополучно открихме бюст-паметник на Апостола на свободата и наш патрон - Васил Левски, в гр. Хисаря, парите за който бяха събрани именно чрез футболния турнир и с помощта на частни дарители. Смятаме, че ситуацията в Левски далеч не е розова и изисква консенсус за общи действия за спасяването на Вашия клуб, на който ние сме верни и пламенни почитатели. Смятаме, че чувството за несигурност във всички нас, феновете на Левски, е породено от липсата на конкретика в действията Ви, която е заменена с обещания, за неща които предстои да са случат. Поради тази причина Ви каним на среща, на която да споделите плановете си за клуба с нас. Доказали сме се като чудесни домакини и ще се радваме да Ви посрещнем в нашия град. Наясно сме с вашата ангажираност и професионални задължения, поради което оставяме на вас да изберете ден в рамките на следващата седмица, в който да ни посетите, за да разсеете съмненията и притесненията ни. Освен всичко друго ще можем да обсъдим и евентуалното ви участие в следващото издание на турнира "Синя пролет".

Очакваме Вашия отговор!

С уважение,

Стоян Шопов

Председател на Клуб на привържениците на Левски „Синя Крепост“ – Хисаря"


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цска

    10 3 Отговор
    Наско Сираков Раев ще до Фалира Фк Левски
  • 2 Тома

    8 1 Отговор
    И да си носи шортите го подканили феновете
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бибитко

    12 1 Отговор
    Бойко Борисов направи Наско Раев собственик на футболния клуб "Левски", най-вече заради верноподаническите чувства на съпругата-командир Илияна. Клубът вместо да тръгне нагоре, върви все надолу. Изобщо никой от "четвъртите в света" не се оказа талантлив собственик или управител на поверената им собственост. За сметка на това те живеят преохолно, докато българският футбол изпада във все по-окаяно състояние. Никой от тях не е надарен и с по-високи морални качества, за да подаде оставка. И тази пожизнена благодат е предпоставка за липсата на критерии и резултати.
  • 5 безпартиен

    5 1 Отговор
    Собственик който не е дал и лев за да придобие собственост!!!

    Коментиран от #7

  • 6 хисарски гяволи

    3 1 Отговор
    Искат да го вкарат у Момина баня.
  • 7 Хахаха

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "безпартиен":

    Посочи ми един добственик на Български футболен отбор който е платил за акциите? Няма такъв, няма. Всички бг тимове са пред фалит кой ще си даде парите да купува нещо за инвестиция. Всички се спускат отгоре.