Last news in Fakti

14 Май, 2023 17:01 846 1

Надал няма да играе в Бордо, отказа "уайлд кард"

  • рафа надал-
  • бордо-
  • ролан гарос

Рафа все още се възстановява от контузия на бедрото

Надал няма да играе в Бордо, отказа "уайлд кард" - 1
Снимка: БГНЕС

Испанският тенисист Рафаел Надал е отказал "уайлд кард" за турнира от сериите "Чалънджър" в Бордо (Франция) през следващата седмица, а участието му на предстоящия "Ролан Гарос" остава под въпрос, обяви директорът на състезанието на червени кортове, предава БТА.

Надал все още се възстановява от контузия на бедрото, която получи на Откритото първенство на Австралия през януари, а страховете, че легендарният испанец може да пропусне надпреварата в Париж се увеличиха след оттеглянето му от участие от турнира в Рим.

"Предложих на агента на Надал - Карлос Коста, "уайлд кард", но той много любезно ми обясни, че Рафа продължава подготовката си в дома си в Манакор. Той все още не е готов и се състезава с времето, за да успее да се възстанови за Откритото първенство на Франция", каза Жан-Батист Перлан пред френския вестник L'Equipe.

Рафаел Надал пропусна и турнира в Мадрид, както и тези в Индиън Уелс, Маями, Монте Карло и Барселона. Испанецът е притежател на рекордните 14 титли от "Ролан Гарос".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боби

    0 0 Отговор
    Е,той пък ще се отказва.Да поиграе още стотина години.Много е зле,когато човек няма какво да прави,а има пари.