Last news in Fakti

16 Май, 2023 11:02 880 2

Бранител на ЦСКА със съмнения за тежка контузия

  • брадли де нойер-
  • цска-
  • футбол-
  • контузия

Той бе задраскан от треньора Саша Илич в последните мачове заради несериозно отношение

Бранител на ЦСКА със съмнения за тежка контузия - 1

Левият бек на ЦСКА Брадли де Нойер няма да запомни с добро завръщането си на терена след едномесечно отсъствие, пише “Тема Спорт”. Той бе задраскан от треньора Саша Илич в последните мачове заради несериозно отношение. Нидерландецът обаче получи шанс да се докаже срещу Черно море. На почивката той замени Иван Турицов, който изпита болки през първата част.

Една минута след появяването си в игра обаче Де Нойер се контузи. Това стана в опит да спаси излизаща в тъч топка. Тогава 25-годишният футболист стъпи в дупка малко зад страничната линия и усука коляното си. Той получи лекарска помощ в продължение на няколко минути. След това се върна в игра, но малко по-късно стана ясно, че няма да може да продължи.

Де Нойер не бе играл от 17 април. Тогава той започна като титуляр в дербито с Левски. В него бранителят не бе на ниво. В последната минута нидерландецът дори направи дузпа, като игра с ръка в пеналта. Наказателният удар, изпълнен от Ивелин Попов, обаче бе спасен от Густаво Бусато.

Днес или утре ще стане ясно състоянието на Де Нойер.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    1 3 Отговор
    Ковачев ТИРЕТО на МЕНТЕТО Ковачев!
  • 2 Възмутен

    1 0 Отговор
    Как може стадион с дупки да има лиценз за А група?