Last news in Fakti

19 Май, 2023 22:30 1 271 0

Юрген Клоп: Все още съм контузен!

  • юрген клоп-
  • футбол-
  • ливърпул-
  • висша лига

Няма развитие и върху другите дълготрайно контузени, но всички са готови

Юрген Клоп: Все още съм контузен! - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп потвърди, че Роберто Фирмино е възстановен и може да вземе участие в утрешния сблъсък с Астън Вила, който ще е последен за бразилеца с екипа на мърсисайдци. Само преди два дни официално бе потвърдено напускането още на Джеймс Милнър, Наби Кейта и Алекс Окслейд-Чембърлейн. Германският специалист обаче ще бъде лишен от услугите на Дарвин Нунес, който е с травма в пръст на крака, която му попречи да играе и при победата над Лестър в понеделник.

“В личен план? Все още съм контузен, вярно е,” пошегува се Клоп, който получи разтежение при победата над Тотнъм през април. “Да, Дарвин няма да бъде на разположение. Той има възпаление на сухожилието на крака, което е много болезнено. Все още не е тренирал тази седмица, така че няма как да е готов за утре. Няма развитие и върху другите дълготрайно контузени, но всички са готови. Боби Фирмино също тренира и е не разположение,” заяви германецът,

Ливърпул продължава да съхранява надежди за класиране в Шампионската лига, но мърсисайдци трябва да спечелят оставащите си два мача в Премиър лийг, но и да се надяват на грешка на някой измежду Нюкасъл и Манчестър Юнайтед, които са съответно с 66 и 69 точки.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА