Last news in Fakti

26 Май, 2023 10:10 996 0

Ас на Лудогорец е договорил личните си условия с белгийски гранд

  • игор тиаго-
  • брюж-
  • футбол-
  • лудогорец

Тиаго ще получава заплата от 1.2 милиона евро на година

Ас на Лудогорец е договорил личните си условия с белгийски гранд - 1

Бразилският нападател Игор Тиаго е договорил личните си условия с белгийския Брюж, съобщава "Het Nieuwsblad". Изданието разкрива, че ако сделката между "черно-сините" и Лудогорец бъде финализирана, Тиаго ще получава заплата от 1.2 милиона евро на година. Договорът на бразилския нападател с Брюж ще бъде за период от 4 години.

"Игор Тиаго притежава всички качества, които Брюж търси. Бразилецът има впечатляващ атлетичен профил с ръст от 1,90 метра. Освен това е млад и има много поле за развитие. Тиаго показва своята гъвкавост в Лудогорец, тъй като той не само е машина за отбелязване на голове с 14 точни изстрели - което го поставя на трето място в класацията за голмайстори на Първа лига - но има и пет асистенции", пишат още белгийците.

Трансферът се счита за сигурен, а от ръководството на разградчани разкриха, че очакват повече от 4 милиона евро за 21-годишния нападател.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА