Last news in Fakti

1 Юни, 2023 12:30 2 554 3

Военно положение очаква ЦСКА 1948 на "Българска армия"

  • фенове-
  • футбол-
  • сектор г-
  • цска-
  • цска 1948

Не е тайна, че феновете на домакините меко казано недолюбват гостите, като дори това, че отборът на Атанас Рибарски свали Лудогорец от върха два кръга преди края, едва ли ще омилостиви Сектор Г

Военно положение очаква ЦСКА 1948 на "Българска армия" - 1


Военно положение очаква цялата делегация на ЦСКА 1948 в събота, когато гостуват на ЦСКА на "Българска армия", научи "Мач Телеграф". Не е тайна, че феновете на домакините меко казано недолюбват гостите, като дори това, че отборът на Атанас Рибарски свали Лудогорец от върха два кръга преди края, едва ли ще омилостиви Сектор Г.

На "Армията" се очакват над 15 000 зрители и от полицията не могат да гарантират сигурността на гостуващата публика. Също от съображения за сигурност автобусът на ЦСКА 1948 няма да влиза в алеите "Армията", а ще паркира директно пред скетор "Б", а оттам в тунела под таблото ще мине целия отбор на Атанас Рибарски. Подобен ход полицията предприе за гостуването на Лудогорец на стадиона на ЦСКА на 30 април. В последния мач между двата тима, игран в края на август 2022 година, имаше грозни сцени и в ложите на "Българска армия", като надеждите са този път да няма такива или поне те да са сведени до минимум.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Какво воени положение бе смешник

    1 5 Отговор
    Тези със петолъчката имат едиснтвено общо със чужда държава тя се казва комунизма Русия той създаде червения боклук която задължи България да издържа комунистическия саюз който окупира България и изнасили и уби хиляди Българи
  • 2 Маймун

    4 1 Отговор
    САМО ЦСКА
  • 3 ЦСКА

    4 1 Отговор
    РОГАТИ ТЕЛЕТА.МЛЪК.