Last news in Fakti

2 Юни, 2023 14:30 2 176 4

Хаос и демотивация върлуват в Левски преди мачовете с Лудогорец и ЦСКА

  • левски-
  • футбол-
  • елин топузаков-
  • станимир стоилов-
  • лудогорец-
  • цска

В съблекалнята се чувства осезателно отсъствието на Станимир Стоилов, а настоящият му заместник не се радва на нужния респект

Хаос и демотивация върлуват в Левски преди мачовете с Лудогорец и ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Хаос и демотивация върлуват в Левски в навечерието на последните два мача от първенството. „Сините“ утре гостуват на Лудогорец в Разград, а в сряда играят с ЦСКА на Националния стадион.

Треньорът Елин Топузаков е имал разговор с футболистите, когато е заявил следното:

„Ще играем за честта на Левски. Ние никога не се предаваме и няма да го направим, но е възможно да има ротации за двата мача. Някои, които не са получавали шанс, може да се появят на терена“, пише БЛИЦ.

Почти сигурно в Разград двубоя няма да започне Цунами. Бразилският краен защитник виси с картони.

Наши източници добавиха, че рейтингът на Топчо в „синята“ съблекалня изобщо не е висок. Там се чувства осезателно отсъствието на Станимир Стоилов, а настоящият му заместник не се радва на нужния респект.

Влиянието на Топузаков в отбора още повече намаля, след като стана ясно, че той е само временно треньор на Левски. И че съвсем скоро ще бъде обявена сделката със сръбската легенда Саво Милошевич.

В момента Левски изостава на една точка от третия ЦСКА 1948. Ако тимът от Бистрица загуби на „Армията“ утре и спечели последния си мач срещу Локо (Пд), „сините“ ще го изместят от третото място, ако запишат две победи – в Разград и срещу ЦСКА.

Въпреки това обаче на „Герена“ върви необяснимата на пръв поглед нагласа, че се чака баража със седмия в класирането за място в евротурнирите. Т.е. – чака се четвъртото, а не третото място, което ти осигурява директен излаз до Европа.

И се говори, че Топчо ще съхрани част от титулярите си са въпросния бараж.

Дали Левски наистина ще се хвърли в предстоящите два мача, ще разберем утре вечер и в сряда.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 софянец

    9 1 Отговор
    Подобни коментари пречат и са против теньора.Още от начало се знае, че е временно, така че авторът да не рови в тора.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бг фен

    2 1 Отговор
    Левски е под Сръпско владичество
  • 4 Вметка

    0 1 Отговор
    Ако Левски направи равен с луноходец и победи тирето става трети и праща тирето в дерето