6 Юни, 2023 16:33 3 074 3

Драма на мача Зверев - Димитров

  • тенис

Саша не е доволен от решение на организаторите...

Драма на мача Зверев - Димитров - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Александър Зверев е на 1/4-финал в Париж, но победата му срещу Григор Димитров на 1/8-финалите не мина без скандал. Оказа се, че организаторите на "Ролан Гарос" 2023 не са му позволили да си сложи инсулин на корта.

Зверев разкри преди време, че е бил диагностициран с диабет.

По време на мача с Григор германецът реши да си бие инжекция в една от паузите. Служителите обаче го спряха, заявявайки, че това не е позволено на корта. А трябва да се извърши в съблекалните от лекар.

"Твърдяха, че изглеждало странно на корта. Ако не го направя, животът ми ще бъде в опасност. Тази дискусия няма смисъл", възмути се Саша Зверев, който е настоящ олимпийски шампион.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вип

    9 3 Отговор
    Този номер с диабета е всеизвестен.
  • 2 Жена ти е Гриша,

    2 1 Отговор
    Зверев е Александър
  • 3 Ветеринарен психолог

    2 0 Отговор
    Прашшай Григории!