Last news in Fakti

17 Юни, 2023 16:01 3 912 4

Кишишев с тежки думи за Кръстаич

  • българия

Тинката не харесва философията на Младен

Кишишев с тежки думи за Кръстаич - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият защитник на първия ни тим Радостин Кишишев критикува селекционера на националния отбор Младен Кръстаич.

Тинката има близо 100 мача за "лъвовете". А на клубно ниво направи добра кариера на Острова.

"Не съм привърженик на Младен Кръстаич. Въобще не съм фен на това, което се случва в националния отбор.Не искам да споделям имена, но откакто е той начело, не знам колко играчи получиха повиквателни. Може би 50 човека, а вероятно и повече. Националният отбор не е, за да ги пробваме дали стават, или не. Резултатите се виждат. Не го съдя затова, че са загубили в последните два мача. Говоря общо за представянето. Време беше Ивайло Чочев да бъде повикан. Националният отбор е за доказани футболисти!", коментира Киш, цитиран от "Мач Телеграф".


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    23 1 Отговор
    Преди години предстоеше мач с Англия. Двама "журналисти" спорят по стар обичай по една от телевизиите за състава на България. Единият предлага в състава да влезе Кишишев, по това време на 36 години защото бил с опит в Англия. А другият го репликира : "То и в нашето семейство дядо е с най-голям опит, АМА ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ"!
  • 2 Бай шукар

    7 1 Отговор
    Сокерес бе тинка ли си стотинка ли си да ми хасме карес хас
  • 3 бягай бе

    1 0 Отговор
    кишик...Ти беше едно дърво просто като галош,с голяма празна кратуна.....Чупка левак....
  • 4 Чарлтън

    2 0 Отговор
    Вярно е, Димитър Пенев налагаше по един двама нови играчи (като Кишишев) на сезон.