19 Юни, 2023 14:01 1 963 2

Холанд подмина деца чакащи автографи, те го освиркаха

  • футбол

Норвегия е с 1 точка, Шотландия с 9 след 3 кръга

Холанд подмина деца чакащи автографи, те го освиркаха - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Норвегия загуби от Шотландия в европейска квалификация с 1:2. Звездата Ерлинг Холанд вкара първия гол в 61-ата минута от дузпа, но гостите обърнаха мача в заключителните минути.

Холанд, който спечели требъл с Манчестър Сити, не бе в добро настроение след мача. Той бе чакан от голяма група деца, които искаха да се докоснат до звездата, те започнаха да скандират името му, опитвайки се да привлекат вниманието на играча и да вземат автографи.

Ерлинг обаче бързо се качи в автобуса на Норвегия без да им обърне внимание, което доведе до освиркване от страна на младите викинги.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    4 21 Отговор
    Викингът е милионер, а скоро и милиардер. Дреме му за некви лапета, дето ще им мине след един ден и пак ще скандират името му. Ерлинг има толкова пари, че може да купи родителите им и да ги продаде в Южна Африка

    Коментиран от #2

  • 2 първи злобар си

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Ей,много си долен.Злобата ти е безгранична.