Last news in Fakti

3 Юли, 2023 09:18 1 229 1

Германски клуб със сериозна офанзива за доскорошен халф на Левски

  • филип кръстев-
  • футбол-
  • левски-
  • кайзерслаутерн

В основата на искането стои техническият директор на лаутерите Енис Хайри, който е бивш играч на Черноморец

Германски клуб със сериозна офанзива за доскорошен халф на Левски - 1

Германският Кайзерслаутерн е започнал сериозна офанзива за привличането на доскорошния халф на Левски Филип Кръстев, научи „Мач Телеграф“. В основата на искането стои техническият директор на лаутерите Енис Хайри, който е бивш играч на Черноморец. Той бе привлечен при „акулите“ през 2009 година от тогавашния треньор Краси Балъков. Хайри остана в Бургас до 2012 година, а интересно е, че самият Бала бе треньор на Кайзерслаутерн. Интересно е, че и мениджърът на Филип Кръстев Николай Жейнов е от Бургас.

Според различни чужди медии от Кръстев се интересуват доста солидни клубове, сред които Леверкузен, Монако, Реал Сосиедад и Наполи. Цената на халфа, който е собственост на белгийския Ломел и групировката „Сити Груп“, е 4 милиона евро и това ще създаде проблем за сделката.

Лаутерите обаче предлагат компромисен вариант с взимане под наем и откупуване след това на правата, като междувременно отборът се надява да влезе в елита. През миналия сезон Кайзерслаутерн се класира на девето място във Втора Бундеслига.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фенка

    2 2 Отговор
    секи ден го искат най различни грандове, аре по скромно деее