Last news in Fakti

3 Юли, 2023 10:27 1 025 2

Трансферът на Кордоба в ЦСКА може да се счита за факт

  • браян кордоба-
  • цска-
  • футбол-
  • трансфер

Още днес на "Армията" ще представят централния защитник като свой футболист

Трансферът на Кордоба в ЦСКА може да се счита за факт - 1


ЦСКА вече официално може да се счита за новия клуб на колумбиеца Браян Кордоба. Новината беше съобщена от досегашния тим на 23-годишния бранител Америка де Кали. В Колумбия съобщиха за подобен трансфер още през миналата седмица, но сега сделката вече е потвърдена.

Още днес на "Армията" ще представят централния защитник като свой футболист, твърди Блиц.

„След като постигнахме окончателно споразумение за постоянен трансфер, Браян Кордоба вече е футболист на българския ЦСКА. Желаем му успех в европейското начинание“, написаха от колумбийския клуб на профила си в „Туитър“.

Изданието goalfpc.co съобщава, че ръководството на Америка де Кали е решило да не прави спънки на 191-сантиметровия бранител в опита да преследва мечтата си да играе в Европа.

Кордоба до момента се е подвизавал единствено в родината си. Той е продукт на школата на Атлетико Насионал. Минал е и през Онсе Калдас, а през миналия сезон носи екипа на Америка де Кали, записвайки 23 мача в елита на Колумбия.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бонговец

    2 1 Отговор
    А лесна подписа с Никиту Михайлоф
  • 2 ЦСКА 1948

    1 0 Отговор
    или ЦСКА—София?