Last news in Fakti

3 Юли, 2023 11:40 909 0

Седем тренировки и две контроли за Левски през седмицата

  • левски-
  • футбол-
  • лятна подготовка-
  • контроли-
  • тренировки-
  • правец

Във вторник "сините" ще мерят сили с Марица Пловдив, а в събота срещат АПОЕЛ Никозия

Седем тренировки и две контроли за Левски през седмицата - 1


Отборът на Левски обяви програмата си за новата седмица. „Сините“ ще изиграят две контролни срещи в Правец през тази седмица. Във вторник, 4 юли, столичани ще премерят сили с тима от Втора лига - Марица Пловдив, от 10:30 часа. В събота, 8 юли, за играчите на Николай Костов предстои сериозен тест - проверка с кипърския АПОЕЛ Никозия от 18:00 часа.

В понеделник и четвъртък футболистите на Левски ще тренират двуразово, докато във вторник и петък те ще проведат по една тренировка, а неделя ще бъде почивен ден за тима.

В първия кръг от новия сезон в efbet Лига Левски се изправя срещу ЦСКА 1948 на стадион „Георги Аспарухов“. Двубоят ще се играе в събота, 15 юли, от 18:45 часа.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА