Last news in Fakti

4 Юли, 2023 08:15 756 1

Президентът на Барселона: Искаме да спечелим Шампионската лига през следващия сезон

  • барселона-
  • жоан лапорта-
  • уефа-
  • алекснадър чеферин-
  • футбол-
  • шампионска лига

Ще засилим малко защитата, ако някой напусне отбора, ще му търсим заместник

Президентът на Барселона: Искаме да спечелим Шампионската лига през следващия сезон - 1

Президентът на Барселона Жоан Лапорта се срещна с президента на УЕФА - Алекснадър Чеферин. Административният лидер на “блаугранас” коментира след срещата, че отборът няма да има проблеми с нови финансови или други санкции, както и сподели амбициозните цели, които ще постави пред Чави Ернандес и играчите за европейските клубни турнири през следващия сезон.

„Инспекторите установиха, че няма основания за налагане на санкции. Надявам се това заключение да получи официално потвърждение. Всичко ще бъде потвърдено до 10 дни, което е страхотна новина. Няма да има санкции, следващия сезон ще играем в Шампионската лига. Ще продължим да се борим да спечелим Ла Лига. И сега, разбира се, искаме да спечелим Шампионската лига през следващия сезон. Убеден съм, че ще успеем да подпишем с играчите, които Чави поиска. Ще засилим малко защитата, ако някой напусне отбора, ще му търсим заместник. В халфовата линия планираме да направим една придобивка, за която треньорът настоя. Мисля, че нашата атака е повече или по-малко завършена“, каза Лапорта, цитиран от Mundo Deportivo.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цццц

    0 0 Отговор
    Еми купи Меси