Last news in Fakti

19 Юли, 2023 08:00 943 4

Лудогорец представя двама нови футболисти до часове

  • руан секо-
  • куадво дуа-
  • футбол-
  • лудогорец-
  • трансфер

Става въпрос за швейцарския нападател Куадво Дуа, който идва от Нюрнберг и бразилския таран Руан Секо, който пристига от Сантос

Лудогорец представя двама нови футболисти до часове - 1


Българският шампион Лудогорец ще представи двама нови футболисти в близките часове. Става въпрос за швейцарския нападател Куадво Дуа, който идва от Нюрнберг и бразилския таран Руан Секо, който пристига от Сантос. Двамата вече са в София за медицински прегледи.

Според информация на германското издание Bild българският футболен шампион ще заплати фиксирана цена от 3 милиона евро за правата на 26-годишния Дуа, като сумата може да нарасне до 5 милиона евро с различните вписани бонуси, сред които е влизане на разградчани в групите на Шампионската лига.

Нападателят от ганайски произход, който е роден в Лондон, има мачове за юношеските селекции на Швейцария до 18 и до 19 години, както и за младежкия национален отбор на страната до 20 години.

Дуа, който е юноша на Йънг Бойс, реализира 11 гола в 33 мача през миналия сезон във Втора Бундеслига, който беше дебютен за него след трансфера в Нюрнберг от Санкт Гален за 700 хиляди евро през юни 2022 година. 22-годишният Секо пък пристига в Разград под наем за една година с опция за закупуване.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Опааа

    1 0 Отговор
    Швейцарски нападател? Куадво Дуа? 🤔 Гана?
  • 2 Циник

    1 0 Отговор
    Опитват се да си купят влизането в ШЛ след като косоварите се подиграха с тях. Те са свикнали да купуват съдии на килограм, колко им е футболисти
  • 3 оценка

    0 0 Отговор
    И двамата футбалери са от бившите северозападни български колонии към Северно море. И двамата са с мноооого слънчеф тен. Ама са си българи,де!
  • 4 Чочо

    0 0 Отговор
    Късно е либе......