26 Юли, 2023 08:14 1 740 3

Скандал на Световното за жени, забъркани са легендите при мъжете Меси и Роналдо

  • футбол

Татуировка ядоса аржентинци

Скандал на Световното за жени, забъркани са легендите при мъжете Меси и Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Аржентинската футболистка - Ямила Родригес, бе подложена на критики заради татуировка на Кристиано Роналдо. В момента тя е с националния отбор на страната си на световното първенство за жени в Австралия и Нова Зеландия и още на първия мач с Италия, татусите ѝ бяха уловени от камерите.

Ямила има големи татуировки - едната е на Кристиано Роналдо, а друга - на Диего Марадона. Това предизвика вълна на възмущение в социалните мрежи най-вече от сънародниците ѝ.

"Моля ви, спрете. Кога съм казвала, че съм против Лео Меси? Не може ли човек да има любим играч, който да харесва? Меси е нашият велик капитан в националния отбор за мъже и това, че моето вдъхновение е KR7, не означава, че мразя Меси. Не сме длъжни да обичаме само играчите на нашата страна", написа Родригес.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    4 0 Отговор
    Има ли пак някой трансджендър при тях?

    Коментиран от #2

  • 2 Риторично, нали?

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "въпросче":

    😁😁😁😁😁
  • 3 ристю

    0 0 Отговор
    Не е риторично,а е доста сериозно. Нали???