Last news in Fakti

26 Юли, 2023 16:45 1 281 0

Мениджърът на Челси коментира темата Мбапе

  • челси-
  • маурисио почетино-
  • футбол-
  • килиан мбапе-
  • псж

Фаворит за подписа на Мбапе е смятан Реал Мадрид, но пресата в Европа твърди, че запитвания за ситуацията са отправили още Челси, Манчестър Юнайтед, Барселона, Интер и Тотнъм

Мениджърът на Челси коментира темата Мбапе - 1

Мениджърът на Челси Маурисио Почетино потвърди, че има отлични отношения с Килиан Мбапе, но въпреки това бе много предпазлив и отказа да коментира ситуацията около капитана на Франция. Нападателят изпадна в деликатна ситуация, след като отказа да удължи договора си с ПСЖ, където Почетино бе треньор до преди година, а катарските шефове от своя страна заявиха, че няма вариант да го пуснат без пари и го оставиха извън групата за азиатското турне. Фаворит за подписа на Мбапе е смятан Реал Мадрид, но пресата в Европа твърди, че запитвания за ситуацията са отправили още Челси, Манчестър Юнайтед, Барселона, Интер и Тотнъм.

“Бяхме заедно преди време в ПСЖ, но е ясно, че не мога да коментирам ситуацията. Всичко, което се говори, е просто много шум. Това е ситуация, която е деликатна и която трябва да бъде оправена между клуба и Килиан. От наша страна няма какво да се каже. Ние работим върху нашите реалности, които са различни. От моя страна нямам какво да кажа, само да ги подкрепя и да се надявам, че ще намерят решение. Това е клуб, който обичам, защото бях играч, капитан и треньор там. С Килиан сме в много добри отношения, но се надявам двете страни да намерят най-доброто решение,” заяви Почетино.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА