Last news in Fakti

27 Юли, 2023 14:00 1 096 4

Мощна подкрепа при 56-ата евроофанзива на ЦСКА

  • цска-
  • фенове-
  • футбол-
  • лигата на конференциите-
  • сепси

В 56-ия си евросезон „армейците“ са амбицирани за ново силно представяне в турнирите под егидата на УЕФА

Мощна подкрепа при 56-ата евроофанзива на ЦСКА - 1

ЦСКА приема Сепси в първи мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Срещата на стадион „Българска армия“ ще започне в 20:00 часа.

В 56-ия си евросезон „армейците“ са амбицирани за ново силно представяне в турнирите под егидата на УЕФА. Сепси от своя страна едва за трета година играе в Европа. До момента тимът от Сфънту Георге има само един елиминиран съперник. Това се случи във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите преди година, когато Олимпия (Любляна) беше отстранен след дузпи. След това дойде отпадане от шведския Юргорден.

Саша Илич има известни кадрови проблеми и няма да може да разчита на Амос Юга, който не успя да се възстанови, както и на наказания Данило Асприля. Извън групата на "червените" останаха още контузените Юрген Матей, Браян Морено и Брадли де Нойер, а също така и Туфегджич, който пък не е картотекиран по решение на клуба. Добрата новина за Саша Илич е свързана със завръщането на Тибо Вион. Той не беше ползван в първите два мача от сезона в efbet Лигата заради наказание. Именно той ще замени Юга. Възстановен от травма е и Енес Махмутович.

ЦСКА ще се радва на мощна подкрепа от своите фенове. Всички билети за двубоя със Сепси бяха разпродадени. Това означава, че на трибуните се очакват около 10 000 зрители. „Армейците“ не продаваха пропуски за любимия на феновете сектор „Г“, който не отговаря на изискванията на УЕФА.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цдна

    10 1 Отговор
    Кога ще си оправим смешния стадион, всички билети били продадени, ама само 10 хиляди, смяяяяях😵🤩😵
  • 2 Левски 1914

    10 2 Отговор
    Ковачев пак пишеш глупости , от 2016 та до сега колко стават ? И през 2016 отпаднаха още на жребия , питай Димитър Пенев как се върна!
  • 3 Гундьо катастрофата

    2 5 Отговор
    Лески Софа е измисления тумор от Сухата река,а къде е Лески 1914 на Татянка Дончевата?За един прЕател с купен осми клас питам
  • 4 съвет

    1 1 Отговор
    ако може не срамете името "армейци".