Last news in Fakti

27 Юли, 2023 15:00 1 221 3

Ивайло Петев: Когато ножът опре в кокала, сме способни на абсолютно всичко

  • ивайло петев-
  • лудогорец-
  • футбол-
  • олимпия любляна

Наставникът на "орлите" открои грешките на тима, като ще иска различно поведение от играчите си в реванша в Любляна

Ивайло Петев: Когато ножът опре в кокала, сме способни на абсолютно всичко - 1

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев не бе доволен след равенството на "орлите" с Олимпия Любляна в първия мач от предварителните кръгове на Шампионската лига. Наставникът на "орлите" открои грешките на тима, като ще иска различно поведение от играчите си в реванша в Любляна.

"С един мач нищо не свършва. Трябва да си извадим поуките. Момчетата също са разочаровани, имахме и подкрепа. Трябва да подобрим някои неща в играта, които бяха много разочароващи. От мисленето тръгва всичко. Имахме много брак в елементарни подавания. Наруши се балансът в играта. Получихме гол, след като бяхме невнимателни и имаше лошо развитие в центъра, а това и ни смути", започна той.

"Дуа почувства някаква болка. Имало е контакт, но трябваше да го сменим, за съжаление. Мисля, че ни тежи да сме фаворит. Не е нормално да играем така преди шест дни, а сега бяхме колебливи. Не е лесно да си фаворит във всеки един двубой. Всеки един мач е 50 на 50", добави специалистът.

"Мисълта, че е задължителен двубоят, ни кара да не сме максимално убедителни. Като нямаме мачове, ще имаме повече време да работим в тренировките. В Любляна трябва да сме много по-убедителни и трябва да направим всичко възможно да ги отстраним", коментира треньорът на Лудогорец.

"Нашето поведение ще е по-различно. Когато ни опре ножът в кокала, сме способни на абсолютно всичко. Не знам още какво е състоянието на Дуа", завърши Петев.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДелиОрманския

    2 0 Отговор
    ските са ти намазани, куфарите стегнати !!!
  • 2 А дано

    3 1 Отговор
    Да ги отстраните но едва ли.БГ отборите трудно играят среу Словенски отбори.Припознатите отпаднаха от МУРА а Левски от сьщата тази Олимпия преди години.
  • 3 Футбол

    1 0 Отговор
    Ще видиме когато ножа опре с галатасарай колко сте добри