Last news in Fakti

27 Юли, 2023 09:30 816 3

Предстоят цели 42 мача в Лигата на конференциите

  • лига на конференциите-
  • футбол

Два от тях са с българско участие

Предстоят цели 42 мача в Лигата на конференциите - 1

Днес ще се изиграят цели 42 мача от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Два от тях са с българско участие. От 20:00 часа ЦСКА ще приеме румънския Сепси и ще се опита да вземе аванс преди реванша следващата седмица, а от 22:00 часа Левски гостува на северномакедонския Шкупи с амбицията да покаже още в първия двубой защо е определян за фаворит.

Ще можем да проследим и изявите на потенциалните следващи съперници на българските тимове. ЦСКА - София може да срещне победителя от двойката Торпедо (Кутаиси) - Актобе, като домакин тази вечер са грузинците. Апоел (Беер Шева) на Йоан Стоянов посреща Панавежис, а ако продължи напред, ще играе срещу Левски или Шкупи.

Програмата включва и други интересни двубои. АПОЕЛ Никозия на Георги Костадинов приема Войводина, Френцварош ще търси реванш за провала си в Шампионската лига с убедителна победа срещу Шамрок Роувърс, полуфиналистът от миналия сезон Базел е домакин на Тобол, а Брюж излиза срещу датския Орхус.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 в кратце

    0 0 Отговор
    Ми гот,к во?!
  • 2 Верно ли ?

    1 3 Отговор
    Литекс и Фалиралите са Африкански отбори.Българският футбол умря отдавна !
  • 3 ЛУКА КО

    0 0 Отговор
    А отбори от ТРАКТОРИСТАН И МОСКОВИЯ
    УЧАСТВУВАТЛИ