Last news in Fakti

30 Октомври, 2013 15:13 938 0

Мистериозни фигури и на „Ювентус стейдиъм”

  • ювентус-
  • ювентус стейдиъм-
  • извънземни-
  • фигури-
  • символи-
  • загадъчни

Стадионът в Торино се оказа поредната спирка на странните същества

Мистериозни фигури и на „Ювентус стейдиъм” - 1
Снимка: YouTube

Единадесет загадъчни фигури бяха забелязани на „Ювентус стейдиъм” в Торино по време на последния мач на „бианконерите” срещу Дженоа, спечелен с 2:0 от домакините. Това бе и последният от група „инциденти” по света, свързан с нашествието на извънземен разум на планетата ни.

Облечени в черни роби с интересни символи на гърдите си, фигурите седнаха на северната трибуна на красивия стадион в Торино.

Странните зрители бяха видени и на срещата между Байерн (Мюнхен) и Херта (Берлин), както и на двубоя между Челси и Манчестър Сити в неделя. Отличителните символи на гърдите им пък заляха социалните мрежи.

Бившият немски футболист и легенда Франц Бекенбауер преди дни публикува видео, давайки обяснение за случващото се: „Бях посетен от приятели от други планети. Те искат да играят футбол с нас. Проблемът е, че ако загубим, ще унищожат Земята. Сега ние трябва да съберем отбор”.

Все още не е ясно каква е целта на рекламната кампания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА