Last news in Fakti

30 Юли, 2023 22:02 1 080 0

Челси взе защитник от Монако

  • челси-
  • монако-
  • защитник-
  • трансфер-
  • дисаси

Предполага се, че трансферът на Дисаси ще бъде на стойност 45 милиона евро

Челси взе защитник от Монако - 1
Снимка: БГНЕС

Английският футболен клуб Челси постигна предварително споразумение с френския Монако за трансфер на националния защитник на "петлите" Аксел Дисаси (вдясно), съобщава Скай Спортс. Предполага се, че трансферът ще бъде на стойност 45 милиона евро, предава БТА.

Дисаси влезе в последните две години от договора си Монако това лято. Трансферът бе очакван и заради него французите се подсилиха с Мохамед Салису от Саутхемптън.

Дисаси е гласен за заместник на Уесли Фофана, който получи контузия в коляното и ще отсъства дълго време. Мениджърът на "сините" Маурисио Почетино призна по-рано този месец, че клубът опитва да привлече нов футболист на позицията.

Освен от Челси, към Дисаси имаше интерес от съперниците на "сините" в английското първенство по футбол Манчестър Юнайтед и Нюкасъл.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА