Last news in Fakti

2 Ноември, 2013 13:30 1 751 1

Грандиозно: Холифийлд VS Тайсън?

  • тайсън-
  • холифийлд-
  • русия

Майк отхапа ухото на Ивендър в един от предишните им двубой

Грандиозно: Холифийлд VS Тайсън? - 1
Снимка: Тайсън, ЕПА/БГНЕС

Едно от най-запомнящите се и зрелищни съперничества в света на бокса е на крачка от завръщане. "Динозаврите" Майк Тайсън и Ивендър Холифийлд ще излязат пак един срещу друг на ринга.

Това ще стане догодина, някъде в началото на лятото. Двубоят ще е в Русия, а вече се събира огромен награден фонд за събитието.

"От САЩ ни потърсиха с молба да организираме този велик мач в Москва. Засега преговорите са в начален етап. 

Досега двамата ветерани имат два боя помежду си. Те се състояха през далечните вече 1996 и 1997 г.

И двата завършиха с победа на Холифийлд. През 1997 г. двубоят ще се запомни не само с победата му, но и с постъпката на Майк Тайсън.

Тогава той отхапа част от ухото на съперника си и съперничеството им влезе в историята. Тайсън впоследствие беше дисквалифициран. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Biancko Nero

    0 0 Отговор
    tva e hazart ne sport