Last news in Fakti

22 Август, 2023 18:12 1 089 0

Ман Сити без Гуардиола в следващите два мача

  • манчестър сити-
  • джосеп гуардиола-
  • футбол-
  • операция

Операцията е преминала успешно и Гуардиола вече се възстановява

Ман Сити без Гуардиола в следващите два мача - 1

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола е претърпял днес операция в Барселона. Според официалната информация от страна клуба хирургическата интервенция е била рутинна и е вследствие на силни болки в гърба, от които испанецът е страдал в последно време.

Операцията е преминала успешно и Гуардиола вече се възстановява. В негово отсъствие асистентът Хуанма Лило ще води тренировките и мачовете на Манчестър Сити до завръщането на Гуардиола. Очакванията на клуба са Пеп да се завърне след паузата за националните отбори.

Всичко това означава, че Манчестър Сити ще бъде без своя мениджър в гостуването на Шефилд Юнайтед и в домакинството на Фулъм. Това са двата мача на шампионите до септемврийската пауза. На 16 септември "гражданите" гостуват на Уест Хам и тогава, ако всичко е наред, Гуардиола трябва да бъде на резервната скамейка.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА