24 Август, 2023 16:48 1 595 5

Любопитен скандал: ФИФА разследва целувка

  • футбол

"Сгреших в момент на силна еуфория", призна Рубиалес

Международната футболна федерация ФИФА откри дисциплинарно производство срещу президента на Кралската испанска футболна федерация Луис Рубиалес, който целуна капитана на женския национален отбор на Испания Хенифер Ермосо на церемонията по награждаването след спечелването на световната титла, съобщиха от пресслужбата на ФИФА.

На церемонията по награждаването Рубиалес сложи медал на Ермосо и целуна футболистката по устните, предава БТА.

Ермосо нарече инцидента проява на приятелство и призова да не се преекспонира. Рубиалес се извини и призна, че е сгрешил в момент на силна еуфория.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рубчо

    0 0 Отговор
    Не съжалявам
  • 2 Ха Ха

    0 0 Отговор
    Оооо една целувка, нищо не е станало толкоз. Ако я огорчава пък толкоз красивата футболистка, да си каже, че е постъпил некрасиво господина и да и се извини.
  • 3 Логично

    11 1 Отговор
    Трябваше да се мляска с мъж.Тия на Запад други не признават.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Диамантената ръка

    0 0 Отговор
    Ауу, голяма работа станала...