Last news in Fakti

28 Август, 2023 18:03 2 692 2

Паро с тежки думи за ЦСКА

  • цска

Аспарух Никодимов с тежък коментар

Паро с тежки думи за ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Считаният за най-успешен треньор в историята на българския клубен футбол - Аспарух Никодимов, направи тежък коментар за ЦСКА.

Ето думи на Паро, цитиран от "Мач Телеграф":

"Докато в състава на ЦСКА 50-60% от играчите не са българи, нищо няма да стане".

"Ако бях аз начело на отбора в този момент, вероятно щяха да са ме изгонили вече".

"Миналия сезон една дузпа ни лиши от трофея. Сега колко точки сме назад… Как ще стане?! И дори и да стане, ще отидем в Европа и ще ни бият с три или четири гола…".

Аспарух Никодимов е един от най-класните футболисти в историята на България. Паро също така е считан от мнозина за най-качествения клубен треньор в българския футбол въобще - под негово ръководство ЦСКА на два пъти отстранява действащия европейски клубен шампион в КЕШ (съответно Нотингам и Ливърпул). Постижение, което едва ли някога ще бъде подобрено от български треньор водещ български тим. Той акцентира върху важността на школата на ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе прав е

    20 3 Отговор
    Паро, но селския манталитет в цесекато е взел връх!
  • 2 Привърженик на Левски

    4 1 Отговор
    Качеството на Аспарух Никодимов няма аналог в българският футбол. Да започнеш с едни деца от школата , и към тях да прибавиш още няколко таланта от България . Тогава играчите не си сменяха отборите като носни кърпички. И да поставиш европейският колос на колене. Никога не е бил неуважителен към съперника. Антипод му е Тройчо Младенов.