Last news in Fakti

30 Август, 2023 22:00 5 505 7

Стана ясно защо е пропаднало преминаването на Херо в Ботев Пд

  • димитър димитров - херо-
  • футбол-
  • ботев пловдив

Според нашата информация, 64-годишният специалист е поставил условията си пред Зингаревич и Платек, а след това са се разбрали днес да се чуят по телефона

Стана ясно защо е пропаднало преминаването на Херо в Ботев Пд - 1

Димитър Димитров е провел среща със собственика на Ботев (Пловдив) Артур Зингаревич и спортния директор Артур Платек в понеделник. Двамата босове на „канарчетата“ са пътували до Бургас, за да преговарят с Херо, съобщава БЛИЦ.

Според нашата информация, 64-годишният специалист е поставил условията си пред Зингаревич и Платек, а след това са се разбрали днес да се чуят по телефона. Обаждане не е последвало и именно това поражда тълкуванието за пълен обрат в преговорите между двете страни след появилата се вчера информация, че между Димитров и Ботев (Пловдив) е постигнато споразумение.

Запознати твърдят, че има две версии относно разминаването между Херо и „канарчената“. Според едната от тях, опитният специалист е поискал уволнението на определени хора от спортно-техническия щаб, което е било отказано от ръководителите на Ботев (Пловдив).

Другата версия е свързана с нежеланието на дългогодишния асистент на Херо Георги Чиликов да напусне треньорския пост на Спортист (Своге), за да може двамата отново да работят заедно, но този път на „Колежа“. Именно това пък отказало Димитър Димитров да застане начело на Ботев (Пловдив).

Има голяма вероятност, ако "канарчетата" не намерят друг вариант за треньор, все пак да склонят на условията на Херо.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бягай бе

    9 5 Отговор
    мърморко херо-меро гола вода е!...
  • 2 бай Ставри

    11 3 Отговор
    Докога ще се поддържа фалшивата слава на тоя че е голям треньор.

    Коментиран от #3, #6

  • 3 Боцмана

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "бай Ставри":

    Докато има кой да вярва!
  • 4 Фен

    2 1 Отговор
    Херо , не си късай нервите с български футбол! Няма смисъл! В България футбол няма.
  • 5 кУмУнист

    0 1 Отговор
    Ама не разбрахте ли, че на Гонг не може да се вярва, тези са страшни жълти мисирки.
  • 6 кУмУнист

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "бай Ставри":

    То като на Любо Пенев, голям треньор бе никакви успехи.
  • 7 Свинчо

    1 1 Отговор
    Херо е искал две неща ,преди всеки мач папагалите да викат мощно Херо говедо за да му се дига адреналин.И второ да се докарат още ветерани от герена и им обещал че догодина са във шестицата на ветераните