Last news in Fakti

31 Август, 2023 11:00 2 130 2

Нова драма покрай скандала с шеф на испанския футбол

  • луис рубиалес-
  • анхелес бехар-
  • скандал-
  • футбол-
  • испания

72-годишната Анхелес Бехар обяви протест срещу "нечовешкото отношение" към нейния син покрай скандала, в който той се замеси в последните дни

Нова драма покрай скандала с шеф на испанския футбол - 1

Майката на замесилия се в голям скандал шеф на испанския футбол Луис Рубиалес беше приета в болница на третия ден от гладната си стачка.

72-годишната Анхелес Бехар обяви протест срещу "нечовешкото отношение" към нейния син покрай скандала, в който той се замеси в последните дни.

Футболният бос целуна по устата футболистката Джени Ермосо след титлата на световното за жени. ФИФА го наказа да не се занимава с футбол в продължение на 90 дни, но въпреки това отказва да подаде оставка.

Тогава майка му се заключи в църква в родния си град Мотрил, Гренада. Тя категорично отказа да излезе и да приема храна.

Бехар планирала да свика пресконференция, когато се почувствала зле. Местният свещеник съобщи, че тя е откарана в болница. "Стана ѝ лошо заради жегата и липсата на храна. Почувства се уморена, краката ѝ отекоха", обясни отец Антонио от църквата, в която се затвори майката на Луис Рубиалес.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    8 1 Отговор
    Женският футбол се напълни с лесбийки и джендърки.То не може да бъде и друго,след като започнаха да играят като мъжете.
  • 2 Хаха

    11 3 Отговор
    Когато мъже футболисти се целуват навсякъде, бъркат си къде ли не и накачулват един връз друг на терена от радост след отбелязан гол, всичко е ОК, а когато мъж, шеф на федерацията връчва купата на световен шампион на жена и едновременно с това я целува, било "сексизъм" и не знам си кви простотии... Ще забранят на хората и да се радват, прегръщат и целуват при какъвто и да е повод, ако са от два различни пола! Извратен свят!