Last news in Fakti

13 Ноември, 2013 11:57 1 760 0

Гари Родригес: Не съм егоист!

  • родригес-
  • егоист-
  • левски-
  • цска

Футболистът заяви на критиците си да погледнат асистенциите му

Гари Родригес: Не съм егоист! - 1
Снимка: БГНЕС
Крилото на Левски Гари Родригес счита себе си за отборен играч. Той смята, че на "Герена" са си взели поуките от срамната загуба с 0:3 от ЦСКА за първенство и сега целта е успех срещу "армейците" за Купата в събота.

"Казват, че действам егоистично? Това е мнение на хората. Всеки фен, журналист, специалист, треньор... всеки има право да изкаже мнението си, но аз не го споделям", заяви Родригес пред вестник "Меридиан мач".

"Аз съм отборен играч. Вижте само колко асистенции имам. А и когато бележа гол, аз го правя не за себе си, а за отбора. Но това е футбол, а в него е така. Един те харесва, друг не те харесва. От моя гледна точка аз правя всичко, което трябва и се старая да помагам на другите. В крайна сметка нека тези, които ме критикуват, да знаят, че аз съм нападател и за един такъв футболист понякога е нормално да действа сам."

"Настроението в отбора е добро, въпреки загубата от Берое. Борихме се до последно и поне от това сме удовлетворени. И в този двубой се случиха неща, които ни попречиха да спечелим.Няма какво да направим, освен да вдигаме главите, да продължаваме да работим и да гледаме към следващия мач, който е изключително важен за нас. Единствената ми мисъл е, че трябва да победим."

"В предишния мач с ЦСКА не играхме добре, не се борихме, не свършихме абсолютно нищо на терена. По такъв начин не може да се спечели който и да е двубой, камо ли голямо дерби. Мисля обаче, че сме си взели поуките."

"Феновете винаги са с нас. Откакто съм тук, направихме доста грешни стъпки, но феновете винаги са на стадиона и ни подкрепят до последната секунда. Надявам се и съм сигурен, че ще дойдат на стадиона. Ние се нуждаем от тях", добави Родригес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА